Atletiek en jogging in Beernem

Lancering nieuw clubshirt aan alle leden!

Maat van je clubshirt, dit mag een singlet of een T-shirt zijn, doorgeven voor 1 juli 2020. Per e-mail binnen je huidige clubstructuur met vermelding van je volledig naam, de keuze (T-shirt of singlet) en je maat.

Geen idee van je maat ga naar volgende webpagina: https://www.craftsportswear.com/customer-care/size-chart/.

Mailen naar: info@beverhout.be met onderwep "CLUBSHIRT"
Mailen naar: Sharon Claeys met onderwep "CLUBSHIRT"

Details hier! | Uw vereniging

Welkom in beide clubs! Wat hebben we voor u?

Na een hele reeks informele en formele samenwerkingen kunnen we de volgende stap zetten.

Voor het seizoen 2019-2020 staan alle trainingen open voor alle leden van de Beernemse clubs. Lees vooral goed de onderstaande ledenfolder!

Alles komt neer op verantwoord trainen! Daarmee bedoelen we langzaam bouwen, niet meer als dat het eigen lichaam aankan en met voldoende rust. 

Ledenfolder : trainingsdagen open voor beide clubs

De toekomst van atletiek en jogging in Beernem gezien door de ogen van  en Blanco en KAC Beverhout. Benieuwd naar wat we te zeggen hebben … ?

Bekijk het hier

De verhuis van onze vertrouwde stek in het Bargepark naar het sportpark Drogenbrood in 2016 leidde tot meer zichtbaarheid van onze verenigingen naar de buitenwereld toe. Er waren hier en daar wat informele contacten tussen de verenigingen en dit resulteerde al snel in de opstart van de vrijdagavondtrainingen. Dit zijn trainingen voor atleten met wedstrijdambitie vanaf 2e jaars pupil tot … van de beide clubs, Blanco en Beverhout.

De Natuurloop is sinds de eerste editie in 2013 een begrip geworden in Beernem en omstreken. En toen leden uit de clubs Blanco en Beverhout de organisatie overnamen in 2017, kwam ook hier een vorm van samenwerking tot stand.

Beide clubs leerden elkaar beter kennen, ideeën werden uitgewisseld en het kwam tot een samenwerkingsverband waarvan de BB-Oefencross de meest in het oog springende uiting was. Recent werd door de clubs en in samenwerking met het gemeentebestuur een Start2Run ingericht en ook voor onze pistemeetings wordt de nodige logistieke steun aan elkaar verleend.

Na twee jaar van informeel samenwerken was er onlangs een eerste formele bijeenkomst om uit te zoeken of we kunnen groeien naar 1 Beernemse atletiekfamilie. Op korte termijn zal er echter voor leden en trainers niks veranderen. We blijven trainen op onze vertrouwde dagen en uren.

Nieuw is dat we vanaf november 2019 onze trainingen open stellen voor leden van de beide verenigingen. Dat wil zeggen dat vanaf het nieuwe seizoen 2019-2020 elk lid zich kan melden op elke trainingsdag (maandag tot en met vrijdag). Past het met andere woorden niet om op de vertrouwde momenten te komen trainen of zoek je eens een andere uitdaging of wil je gewoon eens iets nieuws uitproberen, dan krijg je de mogelijkheid om aan te sluiten op een dag naar keuze. It’s up to you!

Via deze mededeling willen de beide clubbesturen hun engagement tonen om te groeien naar één Beernemse atletiek familie. Dat dit veel werk achter de schermen betekent, staat buiten kijf. Het doel is echter duidelijk, een nog beter sportief en recreatief aanbod creëren. En van dit proces willen we jullie op de hoogte houden gedurende het ganse traject.

Het BLANCO en BEHO bestuur

Piste Tom Compernolle
Toekomst muziek